CONTACTE


SUGERIMENTS I CONTACTE
                                                                                                                        
                                                                   
                                                                 


Octavi Figueras Viñas
Metge d'Atenció Primària
Col. 23.826 - Barcelona
Des d'aquesta pàgina, volem fer la nostra aportació als projectes de millora de salut i benestar de la nostra comunitat. D’aquesta manera posem els nostres coneixements adquirits al llarg de 25 anys de treball en sanitat al servei de la societat.

Volem d'alguna manera fer-nos ressò d'aquelles activitats relacionades amb la salut que tinguin lloc a les nostres comarques i així facilitar la informació que recollim per tal de fer-la pública, comentar-la i fer-la arribar a totes aquelles persones interessades en el tema i que ben segur ens podran fer les seves aportacions, comentaris i suggeriments.

Disculpeu les errades tècniques que pugueu trobar, comuniqueu-ho i ho anirem millorant dia a dia.

La informació proporcionada en el lloc serveix per donar suport i no per reemplaçar la relació entre un pacient i el seu metge.Esperem les vostres opinions, proposta de nous temes, o que ens feu saber activitats relacionades amb la salut i ho publicarem.

Cordialment


Octavi Figueras

@atencioalasalut

PARTICIPA!

Detectes alguna errada en el bloc?, algun link no funciona?, vols fer algun comentari?.

Estem oberts a aquelles persones interessades en col·laborar; si tens un article interessant, ens vols recomanar el teu bloc o d’altres links utils relacionats amb la salut. Estarem encantats de revisar-ho i publicar-ho.

Escriu-nos

Contact
Questions marked by * are required.
1.Name: *
2.Email: *
3.Message:
 

POLITICA DE PRIVADESA


Atenció a la salut garanteix la confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d'aquest web en el termes establerts per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals, d'acord amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.

Tanmateix, si voleu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre alguna de les vostres dades personals, us podeu adreçar a la web o al correu electrònic atenció.salut@gmail.com


 Aquesta pàgina en cap cas reemplaça la relació a la consulta amb el metgeAclariment

Moltes de les fotos i vídeos mostrats en aquest bloc, han estat trobats a internet i se suposen de domini públic. Si alguna de les imatges estan violant les lleis decopyright, si us plau envia'm un email i les retiraré de seguida.


Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.